AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere dayanmak

Kahve falında bir yere dayanmak

Kahve falında bir yere dayanmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında bir yere dayanmak gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Kahve falında bir yere dayanmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına silah dayanmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, o masumların bedduasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında omuza dayanmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sırt sırta dayanmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir