AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına silah dayandığını görmek

Kahve falında başına silah dayandığını görmek

Kahve falında başına silah dayandığını görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kötü haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında başına silah dayandığını gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek ruhunun şifa bulacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kafasına silah dayanmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omzuna dayanmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine dayanmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir