AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı kaş görmek

Kahve falında boyalı kaş görmek

Kahve falında boyalı kaş görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında boyalı kaş gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kaş boyatmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında saç ve kaş boyatmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında boyalı kaş görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek doğru haber almaya, insan sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kaşlarını görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşı dökülmüş görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kalın kaş görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarının yolunduğunu görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir