AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı dökülmüş görmek

Kahve falında kaşı dökülmüş görmek

Kahve falında kaşı dökülmüş görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşı dökülmüş gördüyseniz:

  • Fark yaratmanız değişikliği körükleyebilir.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında saç kaş kesmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kaşın inceldiğini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları inceltmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş döküldüğünü görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşları olmamak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında kaşı dökülmüş görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çift kaş görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir