AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının yolunduğunu görmek

Kahve falında kaşlarının yolunduğunu görmek

Kahve falında kaşlarının yolunduğunu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kaşlarının yolunduğunu gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kaşlarının yolunduğunu görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında hac yolunda olmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın yolunduğunu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında hac yolunda yürümek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabe yolunda olmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hac yolunda gitmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ yolunda gitmek şifa edineceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının yolunduğunu görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir