AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kaşlarını görmek

Kahve falında kendi kaşlarını görmek

Kahve falında kendi kaşlarını görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kötü günler yaşayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kaşlarını gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kaşları kesmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, esenlik bulacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarını yolmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında kaş göz görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek insanlara öncülük edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında göz ve kaş görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları olmamak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir