AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve kaş boyatmak

Kahve falında saç ve kaş boyatmak

Kahve falında saç ve kaş boyatmak güzel bir haber almaya, büyük bir işin sahibi olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, evlat sahibi olunacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ve kaş boyatmak gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında saç ve kaş boyatmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaş boyatmak önünün açık olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya işarettir.

Kahve falında boyalı kaş görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kaş kesmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına tabir olunur.

Kahve falında saç boyatmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla saç boyatmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı saç boyatmak sağlık ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları sarıya boyanmış görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir