AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kaş görmek

Kahve falında kalın kaş görmek

Kahve falında kalın kaş görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kalın kaş gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında kaşı kalın görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kaşları kalın görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın kaş görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir