AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş boyatmak

Kahve falında kaş boyatmak

Kahve falında kaş boyatmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kaş boyatmak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında kaş boyatmak bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında saç ve kaş boyatmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boyalı kaş görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kaşını almak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında yamuk kaş görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel kaş görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir