AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşının kesildiğini görmek

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, varlıklı kimse olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında kaşının kesildiğini gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kaşı kesilmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarının kesildiğini görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Kahve falında kaşın kesildiğini görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalettir.

Kahve falında kaş kesildiğini görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşın kesilmesini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cımbızla kaş almak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin kaşını almak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, bundan hayır göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir