AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı kapı görmek

Kahve falında boyalı kapı görmek

Kahve falında boyalı kapı görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında boyalı kapı gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında boyalı kapı görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek içinin ferahlayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında boyanmış kapı görmek dilediği gibi yaşayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kapı boyandığını görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek masrafların altında kalacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı duvar boyası görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı duvar görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir