AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, doktordan doktora koşturacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, kafasının rahatlayacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil boyalı kapı gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyanmış kapı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında kapı boyandığını görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kafasının sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı kapı görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk boya görmek hayata karşı cesaretleneceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir