AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı duvar görmek

Kahve falında boyalı duvar görmek

Kahve falında boyalı duvar görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında boyalı duvar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarların boyandığını görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarı boyalı görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında boyanmış duvar görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Kahve falında duvara boya görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara boya yapmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rızkının sonsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı duvar boyası görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir