AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyanmış kapı görmek

Kahve falında boyanmış kapı görmek

Kahve falında boyanmış kapı görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında boyanmış kapı gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Kahve falında kapı boyandığını görmek zararının büyük olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulur.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyalı kapı görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyanmış kapı görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kireç boyalı ev görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gri boya görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir