AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boyalı kapı görmek

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi boyalı kapı gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında kapı boyandığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek sayılacağına ve sevileceğine, zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boyalı kapı görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında boyanmış kapı görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı mavi renge boyatmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında evinin maviye boyandığını görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir