AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek ekmeğinin azalmayacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boyalı kapı gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı boyandığını görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyanmış kapı görmek doğru adımlar atacağına, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında boyalı kapı görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı beyaza boyatmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir