AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı boyandığını görmek

Kahve falında kapı boyandığını görmek

Kahve falında kapı boyandığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında kapı boyandığını gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, başarının garantileneceğine işarettir.

Kahve falında boyalı kapı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, renk ve eğlence geleceğine delalet eder.

Kahve falında boyanmış kapı görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında kapı boyandığını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvara boya yapmak kendini dinine daha fazla vereceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir