AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy uzatmak

Kahve falında boy uzatmak

Kahve falında boy uzatmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boy uzatmak gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Kahve falında boy uzatmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında erkeklik uzvu görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ayağını uzatmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta uzanan birini görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında buz uzerinde yurumek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tenasül uzvu görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir