AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta uzanan birini görmek

Kahve falında yatakta uzanan birini görmek

Kahve falında yatakta uzanan birini görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta uzanan birini gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yatakta uzanan birini görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarini uzatmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının uzvunu görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ayak uzatmak gelirinin sürekli olacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ellerini uzatmak amacına ulaşabileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında birinin uzvunu görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir