AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklik uzvu görmek

Kahve falında erkeklik uzvu görmek

Kahve falında erkeklik uzvu görmek yüzünün kızaracağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında erkeklik uzvu gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Kahve falında erkek uzvu yemek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek uzvu yalamak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkeklik uzvu görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin uzvunu görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek uzvu görmek rızkının kesileceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir