AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül uzvu görmek

Kahve falında tenasül uzvu görmek

Kahve falında tenasül uzvu görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında tenasül uzvu gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tenasül uzvu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra yorulur.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir