AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz uzerinde yurumek

Kahve falında buz uzerinde yurumek

Kahve falında buz uzerinde yurumek hırsızlık yapacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, başarıların devamlı olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında buz uzerinde yurumek gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Kahve falında buz uzerinde yurumek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ekmek uzatmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işarettir.

Kahve falında gül uzatmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında babasının uzvunu görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvu görmek ön plana çıkacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birine para uzatmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kol uzatmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet eder.

Kahve falında at uzvu görmek geçimin kolaylaşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir