AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadında erkek uzvu görmek

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadında erkek uzvu gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kadının tenasül uzvunu görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok rahat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının tenasul uzvu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında kadın uzvu görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın uzvu yalamak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek uzvu yemek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek uzvu görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir