AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını uzatmak

Kahve falında ayağını uzatmak

Kahve falında ayağını uzatmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında ayağını uzatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ayakları uzatmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarini uzatmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağını uzatmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak uzatmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının uzvunu görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzanarak namaz kılmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında birinin saç uzattığını görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir