AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek rahat şekilde yaşayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini boyu kısa görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında boy kısa görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek ne yöne gideceğine, rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek çok rahat bir nefes alacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa boylu erkek görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir