AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kısa boylu görmek

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını kısa boylu gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kısa boylu olmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini boyu kısa görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kısa boylu birini görmek zor günlerin uzaklaşacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kısa boylu görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, dualarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir