AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu bir adam görmek

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek işlerdeki karın artacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, işinden ekmeğinden olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında kısa boylu bir adam gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek para kazanmaya başlayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında kısa boylu adam görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu olmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında birini kısa boylu görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kendini kısa boylu görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir