AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek işlerinin artacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü sözler duyacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek uğradığı zararın telafi edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kısa boylu adam görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında birini boy kısa görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa boylu erkek görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir