AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy kısa görmek

Kahve falında boy kısa görmek

Kahve falında boy kısa görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kötü gününden de geri duracağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında boy kısa gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek hakkını alacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret eder.

Kahve falında birini boyu kısa görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boyu kısa görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini boy kısa görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında kısa boylu birini görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu insan görmek umutsuz olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir