AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, destek göreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini boyu kısa görmek kudretinin yerine geleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kısa boylu görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalettir.

Kahve falında kısa boylu adam görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir