AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa gelinlik giymek

Kahve falında kısa gelinlik giymek

Kahve falında kısa gelinlik giymek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisine olan güvenin artacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, büyük işlere girileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında kısa gelinlik giymek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında gelinliği kısa görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalettir.

Kahve falında gelinliğin kısa olduğunu görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya inanılır.

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kısa gelinlik görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğinin kısa olduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işarettir.

Kahve falında kısa kol giymek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir