AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, daima önüne bakacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sermayesini riske etmeyeceğine, onlara galip geleceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret eder.

Kahve falında boşlukta düştüğünü gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek huzurlu bir insan olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kaybettiği şeyi bulmasına işarettir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir