AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında asansör boşluğu görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek elinin darlığa düşeceğine, güzel bir evliliğe delalettir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir