AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, karlı işler alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalettir.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına yorulur.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalettir.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir