AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek huzura kavuşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Kahve falında boşluğa düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak işlerinizin bozulacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına delalettir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak engel tanımayan biri olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir