AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek ümitlerinin son bulacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir