AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek borçları varsa ödeyeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların artacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini boşlukta hissetmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak işlerin eski haline döneceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir