AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında boşluktan düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işarettir.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak içinin huzurla dolacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek tüm isteklerine kavuşacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir