AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör boşluğuna düşmek

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hobilerine eğileceğine delalettir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansör boşluğu görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek kazancın ikiye katlanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet eder.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir