AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör boşluğunda kalmak

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hayırlı bir haber alınacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek olayın ağız münakaşasına varacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında asansör boşluğu görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında uzay boşluğu görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir