AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek her anlamda güçleneceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, günlerini bunun için harcayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında bir boşluğa düşmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir boşluktan düşmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, şansın önünün kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında bi boşluğa düşmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir