AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş valizler görmek

Kahve falında boş valizler görmek

Kahve falında boş valizler görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında boş valizler gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Kahve falında siyah boş valiz görmek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında boş valiz görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş valizler görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında içi boş valiz görmek zengin bir hayat süreceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birine valiz vermek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz valiz görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil valiz görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Kahve falında valiz doldurmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir