AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz doldurmak

Kahve falında valiz doldurmak

Kahve falında valiz doldurmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sorunlar altında ezileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, güzel günler yaşayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valiz doldurmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Kahve falında valiz doldurmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Kahve falında valizini alıp gitmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valizle yolculuğa çıkmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valiz topladığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valiz satın almak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok valiz görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz valiz görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe valiz görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir