AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş valiz görmek

Kahve falında boş valiz görmek

Kahve falında boş valiz görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş valiz gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Kahve falında boş valizler görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rızkın genişlemesine delalet etmektedir.

Kahve falında boş valiz görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi boş valiz görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boş valiz görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında valizini topladığını görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, başının belaya girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tahta valiz görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında valize eşya koymak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz valiz görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir