AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boş valiz görmek

Kahve falında siyah boş valiz görmek

Kahve falında siyah boş valiz görmek yeni yollara girileceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah boş valiz gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Kahve falında siyah boş valiz görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boş valiz görmek çektiği yokluğun unutulacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında boş valizler görmek yeni bir hayat kurulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında içi boş valiz görmek neşenin yerine geleceğine, neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah valiz görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, işlerin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşyaları valize koymak muradının gerçekleşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valizle gitmek iyi habere, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında valiz hazırlamak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir