AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş valiz görmek

Kahve falında içi boş valiz görmek

Kahve falında içi boş valiz görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında içi boş valiz gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Kahve falında içi boş valiz görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında boş valizler görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş valiz görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boş valiz görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi dolu valiz görmek çalıştığına değeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi boş havuz görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi boş mezar görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında içi boş limon görmek çeşitleneceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir