AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine valiz vermek

Kahve falında birine valiz vermek

Kahve falında birine valiz vermek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, beklediklerini duyacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında birine valiz vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında valizle yolculuk yapmak çocuklarının fazla olacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz valiz görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu valiz görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizle yola çıkmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli valiz görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında valiz unutmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Kahve falında valizini hazırlamak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında valiz kaybolduğunu görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir