AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz valiz görmek

Kahve falında beyaz valiz görmek

Kahve falında beyaz valiz görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz valiz gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında beyaz valiz görmek hem hayatının kurtulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tozlu valiz görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, doğru yolu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizle gezmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında valizin kaybolduğunu görmek mutlu günler göreceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde valiz görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı valiz görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizini kaybetmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir