AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil valiz görmek

Kahve falında yeşil valiz görmek

Kahve falında yeşil valiz görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, içsel güvensizliklerinize, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, rızıksız kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil valiz gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Kahve falında yeşil valiz görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boş valiz görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında valizle yürümek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında valizini kaybetmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulur.

Kahve falında eşyaları valize koymak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise dolu valiz görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valizlerini kaybetmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir