AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tencere tava görmek

Kahve falında boş tencere tava görmek

Kahve falında boş tencere tava görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş tencere tava gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında boş tencere tava görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tava tencere görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere ve tava görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere tava görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere tava almak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında boş tava görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş tencereler görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir